Наш фірмовий торт на тонкому бісквіті буше, з кремом із вершків, сметани та крем-сиру. Бісквіт просякнутий джемом з чорної смородини.
Чізкейк на основі крем-сиру, вершків та яєць. Подаємо зі соусом із чорної смородини.
Готуємо з листкових коржів, які перемащуємо ніжним білково-вершковим кремом. Посипаємо мигдалевими пластівцями.
Чотири ванільних сирничка на порцію, приготовлені майже без борошна та манної каші. Подаються з ванільною сметаною збитою в пінку.
Домашні вареники на пару, зліплені з дріжджового тіста, з начинкою зі свіжих вишень без кісточки.
Пишні медові коржі перемащуємо вареним згущеним молоком і додаємо карамелізований банан. Подаємо з карамельним соусом.
Готуємо з начинкою суфле, на тонкому бісквіті буше та поливаємо зверху шоколадною глазур'ю з натурального чорного шоколаду.
Горішки з нашого дитинства готуються із пісочно-вафельного тіста з вареним згущеним молоком всередині.