Подається з маринованими огірками та обпаленими солодовими грінками. Подаємо з кільцями червоної цибулі, томатами чері, перепелиним яйцем та соусом Голландез.
Пікантні парові булочки з начинкою із томленої свинини.
Ніжний паштет з тостами та вершковим маслом.
Крафтові витримані сири з соусом "Мостарда" та сезонними фруктами.
-вершковий соус (вершки, часник, чебрець, соєвий соус)
Горішки з пісочного тіста з начинкою зі слабосоленого лосося та крем-сиру.
Лосось власного посолу подаємо з тостами на грилі та соусом "Голландез".
Ніжні оладки готуємо з любов'ю та подаємо зі слабосоленим лососем.
Хамон, сирокопчені ковбаси, махан, паштет з обліпиховим джемом, тости.
Підкопчене сало власного посолу з часником та кропом.